Meatstreet

Meatstreet is een vleesverwerkend bedrijf dat zowel verse- alsmede convenience vleesproducten levert aan diverse nationale en internationale afzetkanalen. Met het merk ‘Van Brussel smaakmakende trendsetters’ wordt de institutionele en cateringmarkt bedient terwijl het merk ‘Lebouille de culinaire connaisseurs’ een begrip is op de horecamarkt. Kwaliteit in product, productieproces alsmede in de dienstverlening naar de klanten staat bovenaan. Het bedrijf is gevestigd in Born, telt 150 medewerkers en is op het hoogste niveau gecertificeerd volgens de HACCP-, BRC- Skal- en Halal-richtlijnen.

 

We zijn een 24-uursbedrijf met hele gevarieerde werktijden. We hebben te maken met een diversiteit aan medewerkers, van productie medewerkers tot chauffeurs, met een veelvoud aan contracten, van fulltimers tot oproepkrachten. Een goed registratiesysteem is essentieel voor ons. People Inc. Time biedt ons dit met alle voordelen van een volledig HRM systeem.

 

Via de planningstool kunnen we onze medewerkers eenvoudig inroosteren. De medewerkers klokken in- en uit via de tijdterminal, en het systeem doet de rest. Al onze bedrijfsspecifieke rekenregels worden automatisch op de geklokte tijden toegepast, hiernaast houdt People Inc. Time alle saldi voor ons bij, van vakantie tot TVT-uren. Alle informatie is met rapportages uit het systeem te halen, zodat vragen van de medewerkers tot een minimum zijn beperkt.

 

Het HRM gedeelte gebruiken wij voor ons contractenbeheer en alle andere zaken die van belang zijn voor onze personeelsadministratie. De integratie van HRM en tijdregistratie heeft ons veel tijd bespaard. Geen dubbele gegevens meer invoeren en rapporteren uit één database.

 

Afdeling personeelzaken

 

Meatstreet