Consultancy

Er zijn veel bedrijven die specifieke wensen hebben. Deze wensen zijn vaak moeilijk in een standaardpakket onder te brengen. Bij al onze producten zit standaard een module geïntegreerd waarmee het systeem aangepast kan worden (ook wel de Schermontwerper genoemd). Door deze hoge flexibiliteit kunnen specifieke wensen meestal toch ingebouwd worden, zonder dat daar dure programmeurs aan te pas komen en dus zonder hoge ontwikkelingskosten.

Consultancytraject

Samen met de klant inventariseren wij de behoeften en adviseren wij over de mogelijkheden. Binnen de mogelijkheden van het pakket (dus geen maatwerk specifiek voor één klant) voeren wij de overeengekomen aanpassingen uit. Jouw systeem draait dus met ons standaard updateprogramma mee. Consultancy en advies is mogelijk bij aanschaf van het systeem, maar ook op een later moment.

 

Een consultancytraject varieert van een aantal uren of een dag tot een langere periode. Soms zal een consultant van ons bij jou op locatie de wijzigingen ‘live’ uitvoeren. Andere keren voeren wij de werkzaamheden bij ons op locatie uit. Aan de hand van de specifieke vragen die je stelt, adviseren wij van te voren waar je het beste voor kunt kiezen en geven wij een prijsopgave die aan de opdracht is verbonden.

 

Meer weten over consultancy en maatwerk?

Wanneer je meer vragen hebt over de mogelijkheden van consultancy en maatwerkaanpassingen, stuur jullie probleemstelling dan per e-mail naar ons toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook ons contactformulier invullen.