KomKids

Onze kinderopvang is een omgeving zoals u deze graag ziet. Het is een prettige en veilige locatie, waar zowel mensen als werkwijze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een omgeving die iedere dag weer gezond is voor kinderen. Met gegarandeerde fysieke en emotionele veiligheid. Met rust, regelmaat en orde. Maar natuurlijk ook vol gezelligheid, uitdaging en ruimte voor de eigenheid van uw kind.

 

In het kader van het vereenvoudigen van administratieve handelingen in de organisatie is automatisering een belangrijk onderdeel. Vanaf 2008 werken we met het personeelsinformatiesysteem People Inc. en de Employee Self Service module. Hiermee kunnen alle medewerkers van KomKids inloggen in People Inc. en hun gegevens inzien. Een belangrijk onderdeel voor ons is de registratie van gewerkte uren.

 

Onze medewerkers kunnen tijdens het registreren van uren aangeven dat ze op een andere locatie hebben gewerkt. Hierdoor hebben wij direct inzicht in welke kosten tussen vestigingen moeten worden doorbelast. In 2009 hebben we tevens de beslissing genomen om onze salarisverwerking aan People Inc. uit te besteden. Alles wat we invoeren in People Inc. sturen we iedere maand, met een druk op de knop op en dat wordt voor ons verwerkt. In tegenstelling tot wat wij gewend waren, is onze salarisverwerking nu op tijd en kwalitatief veel beter.

 

Wat mij iedere keer blijft overtuigen dat People Inc. de juiste keus is, is de service. Mijn vaste contactpersonen denken echt met mij en helpen mij het proces continue te verbeteren, geen vraag is te gek. Natuurlijk gaat er wel eens wat fout, maar de manier waarop het dan opgepakt en opgelost wordt, waarderen wij ten zeerste.

 

Dolinda Buurma Hoofd Financiële Administratie / Controller KomKids