Training

Het rendement van jouw softwareapplicaties is onder andere afhankelijk van het kennisniveau van de gebruikers. Indien je waardevolle informatie uit het systeem wilt halen, dan dienen de gebruikers voldoende kennis te hebben van de applicatie. Om hen deze kennis te geven, hebben wij voor elk niveau een unieke training ontwikkeld.

 

De trainingen kunnen wij op twee manieren verzorgen; bij jou op locatie of in ons trainingscentrum in Berkel & Rodenrijs. Bij jou op locatie stemmen wij de inhoud van de training met jou af, waardoor de training geheel gericht is op jullie situatie. In ons trainingscentrum geven wij gezamenlijke trainingen, waarbij je klassikaal met gebruikers van andere bedrijven gedurende één dag een training volgt.

 

Trainingen

De volgende gezamenlijke trainingen zijn beschikbaar:

  • Basistraining
  • Brieven en Rapporten training
  • Masterclass

Basistraining

In deze training wordt de basis van People Inc. uitgelegd. Vragen die o.a. aan bod komen, zijn:

  • Hoe zoek ik een medewerker op?
  • Hoe voeg ik een nieuwe medewerker toe?
  • Hoe wijzig ik de functie van een medewerker?
  • Hoe meld ik iemand uit dienst?

Uiteraard leggen we nog veel meer uit en kun je zelf ook vragen stellen.

 

Brieven en Rapporten training

In deze training gaan we aan de slag met het maken van waardevolle brieven en rapportages in People Inc. Via de optie Brieven stel je met behulp van de merge wizard eenvoudig unieke gepersonaliseerde documenten samen. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig het template van een contract geautomatiseerd laten vullen met de gegevens van de medewerker.

Met de optie Rapporten heb je in een handomdraai de belangrijkste informatie ter beschikking die voor jou relevant is.

Training op maat

Heb je specifieke wensen voor een training, ben je op zoek naar meer verdieping of wil je uitleg over een bepaald onderdeel? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en kosten.