Training

Het rendement van jouw softwareapplicaties is onder andere afhankelijk van het kennisniveau van de gebruikers. Indien je waardevolle informatie uit het systeem wilt halen, dan dienen de gebruikers voldoende kennis te hebben van de applicatie. Om hen deze kennis te geven, hebben wij voor elk niveau een unieke training ontwikkeld.

De trainingen kunnen wij op twee manieren verzorgen; bij jou op locatie of in ons trainingscentrum in Berkel & Rodenrijs*. Bij jou op locatie stemmen wij de inhoud van de training met jou af, waardoor de training geheel gericht is op jullie situatie. In ons trainingscentrum geven wij gezamenlijke trainingen, waarbij je klassikaal met gebruikers van andere bedrijven gedurende één dag een training volgt.

 

Hiernaast worden themaworkshops georganiseerd, die zijn toegespitst op functionele, actuele en vakinhoudelijke onderwerpen. Per jaar worden onder andere de volgende themaworkshops georganiseerd; Schermontwerper-, Import/Export-, Mail merge-, Ziekteverzuim- en Sociaal Jaarverslag workshop.

 

* Let op!
In verband met de huidige voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus, kunnen trainingen of workshops op locatie of op ons kantoor in Berkel & Rodenrijs wel doorgaan, maar met minder deelnemers. Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden om dit online te organiseren. Neem hiervoor contact op met jouw accountmanager.