• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Ik wil een training volgen

In ons trainingscentrum in Berkel en Rodenrijs kun je als klant van People Inc. met maximaal 4 gebruikers onze trainingen volgen. Heb je meerdere collega’s die een training willen bijwonen of heb je specifieke wensen? Dan kunnen wij de training uiteraard ook bij jou op locatie verzorgen*. Eén van onze ervaren consultants / trainers verzorgt dan een training op maat.

Wil je deelnemen? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag meer.

* Let op!

In verband met de huidige voorzorgsmaatregelen rondom het corona-virus, is het op dit moment niet mogelijk om de trainingen of workshops op locatie of op ons kantoor in Berkel & Rodenrijs te verzorgen. Er zijn echter wel mogelijkheden om dit online te organiseren. Neem hiervoor contact op met jouw accountmanager.