Houthoff Buruma

Houthoff Buruma is met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs een van de grootste kantoren van Nederland. Wij bieden onze cliënten full-service juridische dienstverlening met een focus op de praktijkgebieden Corporate / M&A, Banking & Finance, Litigation en Real Estate. Onze juristen combineren juridische expertise met ondernemerschap en diepgaande kennis van economische sectoren. De Houthoff Buruma aanpak kenmerkt zich door een gedegen, maar praktische benadering. Wij concentreren ons op oplossingen en houden de doelstellingen van onze cliënt daarbij steeds scherp voor ogen.

 

Wij kunnen onze doelstellingen alleen behalen als wij ook binnen kantoor optimaal gebruik maken van efficiënte systemen. Wij doen dat o.a. met behulp van OpSys, dat wij in 2002 samen met People Inc. hebben ontwikkeld. De Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie verplichten onze juristen te voldoen aan een aantal opleidingseisen; met OpSys kunnen we de deelname aan cursussen en de daarmee behaalde opleidingspunten inzichtelijk maken. Met de lancering van de webapplicatie OpSys Web in 2009 kunnen al onze kantoorgenoten zich nu ook aanmelden voor interne opleidingen, goedkeuring vragen voor deelname aan externe cursussen en hun eigen stageverplichtingen, publicaties en docentschappen registreren.

 

Inmiddels hebben meer advocatenkantoren de voordelen van dit systeem ontdekt. Wat ons goed bevalt aan de samenwerking met People Inc. is de expertise en het meedenkend vermogen van de consultants, de uitbreidingsmogelijkheden van het systeem en de mogelijkheid om problemen die we ondervinden in realtime op te lossen. Op deze manier kunnen wij onze kantoorgenoten een complete oplossing bieden die tegemoet komt aan de eisen en behoeften vanuit de praktijk.

 

Opleiding & Ontwikkeling

 

Houthoff Buruma