Synres

Synres is opgericht in 1947 in Hoek van Holland. Synres is een toonaangevende marktspeler in kwaliteit, betrouwbaarheid en service op het gebied van synthetische, oplosmiddel gedragen harsen. In 1970 is Synres onderdeel geworden van DSM, waarna voortdurend is geïnnoveerd in een industrie met toenemende vraag naar hoogwaardige producten. In 2015 is Synres afgesplitst van DSM en zelfstandig doorgegaan om haar verdere groeiambities mogelijk te maken. De Amsterdamse investeringsmaatschappij Standard Investment is de huidige eigenaar van Synres.

 

Binnen een jaar na de verzelfstandiging moest Synres op zoek naar een eigen oplossing voor de salarisadministratie, hetgeen niet eenvoudig was door de complexe CAO afspraken uit de DSM tijd.  Tijdens dit proces kwam People Inc. in beeld als flexibele HR-software leverancier die onze specifieke wensen kon integreren.

 

Een belangrijk onderdeel van de gewenste functionaliteit was bijvoorbeeld ons “cafetaria model”. Medewerkers kunnen een deel van hun salaris naar eigen wens indelen, bijvoorbeeld als aankoop van extra verlof of een extra betaling op een gekozen tijdstip. Tijdens onze zoektocht bleek dat deze complexiteit niet door alle systemen werd ondersteund.

 

Mede dankzij de proactieve rol van People Inc. is de implementatie succesvol verlopen en zijn al onze wensen in de uiteindelijke applicatie verwerkt. Bovendien is het gelukt om het systeem binnen budget en voor de gestelde deadline op te leveren.

 

Merel Reijling
HR-manager

 

Synres