HRM Systeem

Het HRM-systeem van People Inc. is een veelzijdig en flexibel personeelssysteem, waarmee je alles wat met personeel te maken heeft kunt vastleggen en regelen. Niet alleen salarisgegevens en persoonsgegevens, maar ook bedrijfsmiddelen, verlof, verzuim, opleidingen en competenties. Omdat alles in één systeem zit, heb je accuratere kengetallen. Managementrapportages zijn bovendien met een paar simpele klikken op te vragen. Je kunt dus dankzij dit HRM-systeem sneller en efficiënter werken.

Uitgebreid software pakket

Ons HRM-systeem kan uitgebreid worden met diverse modules. Zo is er de Employee Self Service (ESS), waarmee medewerkers toegang krijgen tot hun eigen gegevens in het systeem. Dan kunnen ze zelf hun verlof aanvragen en bijhouden, declaraties indienen, uren verantwoorden, etc. Het vergroot de tevredenheid en betrokkenheid van de medewerkers, terwijl het jou kosten en tijd bespaart! Uiteraard is het ESS systeem zo opgezet dat leidinggevenden en HR-professionals de controle houden. Verder is er een Time-module voor roosterplanning, tijdregistratie en zelfs toegangscontrole.

Implementatie en ondersteuning

Wanneer je met ons in zee gaat, brengen wij altijd eerst jouw eisen en wensen in kaart. Je krijgt een vast contactpersoon, die jou zal adviseren over de inrichting van het HRM-systeem. Wij hebben een pragmatische aanpak, waarbij altijd uitgegaan wordt van jouw situatie. Zo krijg je een systeem dat precies op jouw wensen is afgestemd. Dit alles voor een transparante en scherpe prijs, zonder allerlei onduidelijke bijkomende kosten.

 

Neem snel contact met ons op: bel 088 – 123 28 28 of mail info@peopleinc.nl. Wij zijn je graag van dienst.