• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

HRM Software vergelijken

Het aanbod van HRM-software is groot en zeer divers. Dat maakt de keuze van de juiste oplossing voor jou er zeker niet eenvoudiger op. De kans dat je goede keuzes maakt en voor de juiste leverancier kiest, kun je eenvoudig vergroten met een goede voorbereiding en een gedegen, gestructureerde aanpak van het hele selectietraject.

Whitepaper ‘Een nieuw HRM-systeem? Zo ga je succesvol te werk’

In dit whitepaper laten we zien hoe het selectie- en implementatieproces van een e-HRM systeem in zijn werk gaat. Welke valkuilen zijn er en waar moet je dan juist op letten? Hoe kun je anticiperen op zaken die zullen gaan komen en hoe kun je zorgen dat je inzichtelijk houdt welke gevolgen een keuze heeft?

Er is veel literatuur over projectmanagement en implementatie van software beschikbaar. Veel van deze literatuur is echter gericht op omvangrijke implementaties voor grote ondernemingen. Het whitepaper ‘Een nieuw HRM-systeem? Zo ga je succesvol te werk’ is juist ook geschreven voor het mkb, om een idee te geven hoe een implementatie in zijn werk gaat en hoe je dit zelf vorm kunt geven.

Checklist eisen en wensen

Naast het whitepaper kun je in dit document een checklist vinden om je te helpen bij het uitwerken van jouw eisen en wensen. Lees verder op “Checklist pakketselectie HRM systemen“.