Personeelssysteem

Een hoogwaardig personeelssysteem nodig? Met People Inc. heb je een uitstekend personeelssysteem.

 

People Inc. is een flexibel en veelzijdig personeelssysteem waarmee je jouw HR-processen eenvoudig kunt stroomlijnen. Omdat alles via één systeem loopt, behoren dubbele invoer en strijdige informatie tot het verleden. Persoonsgegevens, salarisgegevens, verlof, verzuim, roosters, echt alles is vast te leggen in ons personeelssysteem. Ze werk je efficiënter en kun je snel en eenvoudig managementrapportages met zeer accurate kengetallen genereren.

Service en support

Ons uitgebreide personeelssysteem kun je naar eigen inzicht inrichten en aanpassen met de speciale schermontwerper. Maar je staat er niet alleen voor: onze deskundige specialisten staan je graag bij. Je krijgt een vast contactpersoon die op hoogte is van jouw situatie en wensen en jou dus uitstekend van dienst kan zijn. Wij hebben een pragmatische aanpak, waarbij voor elk probleem -hoe groot of klein ook- een oplossing gezocht wordt.

Gebruiksvriendelijke HR-software

Software moet het werk aantrekkelijker en efficiënter maken. Het is contraproductief als je dagelijks in een strijd met de software verwikkeld bent. Met People Inc. zult je dat nooit hebben. Ons personeelssysteem is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt zelfs uw medewerkers en leidinggevenden direct in het systeem wijzigingen laten voorstellen, die na controle door de HR-afdeling meteen in het systeem verwerkt worden. Het is snel, eenvoudig, en efficiënt.

Support op maat

Onze pragmatische aanpak, scherpe prijsstelling en uitstekende service hebben ervoor gezorgd dat wij al enkele duizenden tevreden klanten hebben. Wil je daar ook bij horen? Bel dan nu 088 – 123 28 28 of mail naar info@peopleinc.nl. Wij helpen je graag!