Personeelsregistratiesysteem

People Inc. is een personeelsinformatiesysteem waarin je werkelijk alles kwijt kunt; van persoonsgegevens tot tijdregistratie. Je hoeft niet langer meerdere systemen naast elkaar te hanteren. Papierwerk kun je ook vergeten. Alles kan digitaal in het personeelsinformatiesysteem People Inc.

Jouw wensen en eisen

Een personeelsinformatiesysteem is er om jouw administratie efficiënter te maken. Het is daarom aan te passen aan jouw eisen en wensen, zodat je jouw personeelsadministratie kunt voeren op een manier die bij jouw organisatie past. Onze ervaren specialisten weten precies wat mogelijk is en geven je zoveel mogelijk een keus aan mogelijkheden. Met deze pragmatische aanpak en onze scherpe prijsstelling zijn wij al enkele duizenden organisaties van dienst geweest.

Uitstekend te integreren

People Inc. is uit te breiden met een module voor tijdregistratie en roosterplanning; hier is zelfs toegangscontrole aan te koppelen. Ook is het mogelijk je medewerkers en managers al hun zaken digitaal te laten regelen, van wijzigingen in persoonsgegevens of arbeidsrelatie tot verlof en onkostendeclaraties. Tenslotte is het zelfs mogelijk de salarisadministratie aan ons uit te besteden. Alle gegevens uit People Inc. worden dan vanzelf gebruikt voor de verwerking van de salarissen. Zo heb je al jouw processen rond het personeel in één personeelsinformatiesysteem zitten.

Neem contact op

Als je graag meer wil weten of een advies op maat wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op via 088 – 123 28 28 of info@peopleinc.nl.