• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Digitale Loonstrook

Digitale Loonstrook

Het digitale loonstrookje heeft over de afgelopen jaren snel terrein gewonnen op de papieren versie. Sinds september 2010 is het voor werkgevers toegestaan om een digitale loonstrook te sturen. De voordelen liggen voor de hand: het is sneller, eenvoudiger, milieuvriendelijker, goedkoper en medewerkers hebben alle stroken altijd direct beschikbaar. De verwachting is daarom dat binnen enkele jaren alle Nederlandse werknemers een digitaal loonstrookje zullen ontvangen.

Digitale loonstrook: via e-mail of via een Self Service portaal?

Een loonstrook via e-mail versturen lijkt voor de hand te liggen. Vaak gaat de voorkeur uit om loonstroken naar privéadressen te versturen, wegens toegankelijkheid van collega’s in de zakelijke mailboxen. Het beheer van deze e-mailadressen is best tijdrovend, omdat medewerkers nogal eens wisselen van privé-e-mailadres. Hiernaast komt het vaak voor dat mailboxen vol zitten. Er is dus nooit zekerheid of de salarisstrook daadwerkelijk is aangekomen.

Een andere oplossing is om de loonstrook aan te bieden via een werknemersportaal. Daardoor zijn de stroken achter een login beschikbaar en netjes gesorteerd per periode. Historische stroken of jaaropgaven kunnen zo eenvoudig teruggevonden worden. Hiervoor moet eerst een HR Self Service portaal worden ingericht. Dit biedt vele andere voordelen.

Salarisadministratie via People Inc.

Zelf de salarisadministratie verzorgen vereist veel specifieke kennis en kost veel tijd, aandacht en energie. In een ideale situatie voer je de personeelsgegevens en mutaties éénmalig in, waarna deze elektronisch worden aangeleverd en ingelezen in het salarissysteem. Dit alles wordt begeleid en gecontroleerd door een ervaren salarisadministrateur, tegen lage kosten. De People Inc. Salaris Service biedt deze mogelijkheid.

Ervaren Salarisadministrateurs en vaste kosten per loonstrook

Bij de People Inc. Salaris Service besteed je de salarisadministratie uit aan professionals met minimaal vijf jaar ervaring. Salariskennis heb je dan ook niet nodig. Je voert alleen nog mutaties door in het personeelsinformatiesysteem People Inc. Deze mutaties worden automatisch doorgevoerd in de salarisadministratie, waardoor je gegevens nooit meer dubbel hoeft in te voeren. Aan het einde van een periode stuur je met een druk op de knop de mutaties naar ons toe en wij verzorgen onder andere de (digitale) loonstroken, journaalposten, de betaaloverzichten en de aangiftes loonheffingen. Heb je vragen, dan kun je gebruik maken van onze speciale salaris helpdesk. Je hebt dan direct contact met één van jouw vaste contactpersonen die je deskundig helpt of adviseert. Dit alles bieden wij je tegen een vaste lage prijs per loonstrook, zonder bijkomende kosten.