Verlof- en verzuimregistratie

People Inc. is uitgerust met een zeer geavanceerd Verlof- en Verzuimregistratiesysteem. Geen gerommel meer met Excel of Word documenten op verschillende netwerklocaties of papieren dossiers. Alle informatie over het verlof en verzuim staat netjes in één overzicht. Via de Self Service module kunnen 24/7 verlofaanvragen ingediend en goedgekeurd worden door medewerkers en managers. Ook zijn de verlof- en verzuimoverzichten per werknemer, afdeling of de gehele organisatie op elk gewenst moment beschikbaar.

Persoonlijke verlofoverzicht

Via het Persoonlijke verlofoverzicht heeft de medewerker direct inzicht in alle opnames en saldi. De saldi worden geheel automatisch berekend op basis van het dienstverband van de medewerker. Direct uit de verlofkaart kan een verlofaanvraag ingediend worden. De manager ontvangt een verzoek voor autorisatie per e-mail. Na autorisatie van de aanvraag worden alle saldi automatisch bijgewerkt. Nadat het systeem goed is ingericht wordt de gehele administratie geregeld door de medewerker en manager zelf. Je hoeft hierdoor geen vragen van medewerkers over hun persoonlijke situatie te beantwoorden.

 

Verlofoverzicht afdeling

Om direct inzicht te hebben in de absentie van de afdeling of groep is er een handig verlofoverzicht inzichtelijk voor de manager en de medewerker. Zo kan onderbezetting op de afdeling eenvoudig voorkomen worden.

 

Ziekmelding registreren

Afhankelijk waar de ziekmelding als eerste wordt gemeld zal ofwel de manager de ziekmelding via de Self Service module inboeken ofwel direct door HR worden ingeboekt. Standaard wordt het systeem geleverd met vele verschillende verzuimrapportages om de diverse verzuimcijfers eenvoudig te kunnen produceren.

Re-integratiedossier

Via het re-integratiescherm kan het gehele re-integratiedossier van een medewerker worden beheerd. Alles omtrent de re-integratie is duidelijk en overzichtelijk. In het notificatiescherm worden alle belangrijke acties weergegeven. Met de diverse rapportages kan alle input voor het UWV samengesteld worden.

Arbodienst

People Inc. heeft met verschillende koppelingen met arbodiensten gerealiseerd om ziek- en herstelmeldingen geautomatiseerd door te sturen. Bekijk het overzicht van de bestaande koppelingen.