• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Onboarding

Onboarding is een handige add-on in People Inc. De module maakt het makkelijker om medewerkers toe te voegen aan het personeelssysteem. De medewerker voert zijn/haar gegevens namelijk zelf in. Dit bespaart je tijd. Doordat medewerkers over het algemeen zorgvuldig omgaan met eigen gegevens, wordt de kans op invoerfouten verkleind.

 

 

In 3 stappen aan boord

Het Onboarden werkt eenvoudig:

 1. Verstuur via People Inc. een uitnodiging naar de medewerker.
 2. De medewerker kan via een mail met automatisch gegenereerde inloggegevens direct zijn gegevens invullen in een apart Onboarding-scherm van People Inc. Eventueel kan hij daar ook documenten uploaden, zoals een diploma of een kopie van het paspoort.
 3. HR ontvangt automatisch een e-mail zodra de medewerker zijn gegevens heeft ingevuld. Controleer de gegevens en accepteer de input, en de nieuwe medewerker is aangemaakt.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over deze module? Neem dan contact op met jouw accountmanager of met onze sales afdeling: sales@peopleinc.nl of 088 – 123 28 28.

 

Bekijk alle add-on’s