• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Roterende Weekroosters

Medewerkers hebben vaak niet allemaal hetzelfde werkrooster. Dit kan soms voor problemen zorgen bij de registratie van een verlofopname. In People Inc. kun je dit gemakkelijk verhelpen met de add-on Roterende Werkroosters.

 

 

Met deze add-on kun je (onbeperkt) weekroosters in People Inc. definiëren over meerdere weken. Verlofopnames worden dan berekend op basis van het roterende rooster en niet meer op basis van de standaard functie-uren. Denk bijvoorbeeld aan de medewerkers die standaard één keer in de twee of drie weken een dag in de week vrij zijn. Het gemiddelde van alle functie-uren wordt automatisch berekend om het juiste aantal contracturen te bepalen.

 

Na het aanmaken van een rooster, kun je deze koppelen aan een medewerker. Hierdoor wordt bij de berekening van het verlof rekening gehouden met het roterende rooster. Dit zorgt voor een kleinere kans op fouten in de registratie van verlofopnames. Ook wordt het voor de medewerker makkelijker om verlof aan te vragen.

 

Natuurlijk werkt de Roterende Weekrooster add-on ook door in de verlofkaarten van de Self Service module.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze add-on of ben je benieuwd naar de prijs? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

 

Bekijk alle add-on’s