• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Single Sign-on

Maakt jouw organisatie gebruik van Office 365 met Azure Active Directory? Dan kun je nu ook kiezen voor een extra optie om in te loggen in de Self Service module.

 

Bovenin het inlogscherm komt een extra optie: ‘Sign in with Microsoft’. Wanneer de medewerker hierop klikt, dan wordt de medewerker ingelogd zonder dat het ingeven van een People Inc. gebruikersnaam of wachtwoord nodig is.

 

Kan Microsoft op het inlogmoment de identiteit van de gebruiker niet vaststellen? Dan zal de gebruiker moeten inloggen met het Windows wachtwoord dat normaliter wordt gebruikt om toegang tot de pc te krijgen.

 

Indien binnen Azure AD is ingesteld dat er een 2-staps verificatie noodzakelijk is, dan zal dit ook van toepassing zijn bij het inloggen in People Inc. ESS. Dat geeft een veilig gevoel voor jouw werknemers!

 

Zijn er ook medewerkers werkzaam die geen Azure AD account hebben? Dan kunnen zij gewoon met de bestaande People Inc. inloggegevens blijven inloggen.

 

Heb je vragen over de ‘Single Sign-on’-module of onze andere add-on’s? Onze sales medewerkers staan voor je klaar via sales@peopleinc.nl of 088 – 123 28 28.

 

Bekijk alle add-on’s