• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Tijdregistratie ESS

Met behulp van de Tijdregistratie ESS add-on hebben medewerkers direct inzicht in het rooster, de geklokte tijden, overuren, toeslagen en kunnen mutatie-aanvragen op kloktijden worden ingediend. Na autorisatie van een mutatie-aanvraag door een manager wordt de tijdregistratie data automatisch aangepast.

 

In de ESS-module is in het menu een extra optie ‘Tijdregistratie’ beschikbaar, met verschillende opties. De manager zal een extra optie hebben: Mutatie aanvragen. Dit is alleen actief wanneer is ingesteld dat de medewerker mutatie-aanvragen op werktijden mag indienen.

De medewerker ziet zijn rooster in het door de hoofgebruiker ingestelde time frame.

 

Middels het Dagoverzicht ziet de medewerker zijn kloktijden van de geselecteerde periode. De manager kan dit van alle medewerkers van zijn team inzien.

 

Door dubbel te klikken op een dag, kan een mutatie-aanvraag ingediend worden.

 

Na indienen van de mutatie aanvraag door werknemer ontvangt de manager een e-mail. De originele en gewenste wijziging is in beeld, zodat de manager eenvoudig kan autoriseren. Na autorisatie wordt de dag-status in de tijdregistratie automatisch bijgewerkt.

 

Middels het Periodeoverzicht heeft de medewerker inzicht in het periode resultaat en wat eventueel wordt uitbetaald of naar de TVT-pot gaat.

Uiteraard werkt deze add-on ook via de mobiele app.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze add-on of wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Bekijk alle add-on’s