• Al jouw HR-processen op één plek

  Met People Inc. heb je nog maar één systeem nodig om al jouw personeelsprocessen te beheren. Dat betekent dat je alle data slechts één keer hoeft in te voeren. Naast een gebruiksvriendelijk personeelssysteem, helpt People Inc. ook bij salarisadministratie en tijdregistratie.

 • HRM software op maat

  Een flexibel personeelssysteem maakt het werk van elke HR-medewerker en -manager een stuk makkelijker. People Inc. biedt alle vrijheid in een gebruiksvriendelijk programma. Zo bespaar je tijd en geld, maak je eenvoudig rapportages op maat op basis van actuele data en houd je tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

 • Betrek medewerkers en managers

  Met behulp van ESS kun je jouw medewerkers zelf toegang geven tot hun eigen gegevens, verlof laten aanvragen en online loonstroken laten inzien. Managers (MSS) kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen en declaraties weer goedkeuren of de gesprekscyclus-module bijwerken.

 • Voordelen van People Inc.

  Met People Inc. bespaar je niet alleen veel tijd en dus geld, maar het levert nog veel meer voordelen op!

 • Kom werken bij People Inc.

  Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken als software consultant, HR-adviseur, salarisadministrateur, developer of misschien wel in een andere uitdagende functie? Bekijk snel ons overzicht en reageer!

Verzuimmelding

Vind jij het zonde van je tijd om verzuimmeldingen handmatig in te moeten voeren en laat je dit liever over aan de medewerkers en managers? Dat kan, gewoon in People Inc.! Dat is niet alleen tijdbesparend, maar het voorkomt ook nog eens invoerfouten.

 

 

MSS & ESS

In People Inc. kun je gebruikmaken van de add-on ‘Online verzuimmeldingen’. Deze module is bedoeld voor een afdelingsmanager, die hiermee eenvoudig een medewerker uit zijn team kan ziekmelden of betermelden.

Om het nog makkelijker te maken, kan een medewerker eventueel zelf ook een melding invoeren. De manager moet dit vervolgens autoriseren. Ook HR ontvangt een mail van de melding, die dit vervolgens kan autoriseren in People Inc. Daarna wordt de melding automatisch verwerkt in het Verlof en Verzuim scherm. Vervolgens kan HR vervolgstappen nemen, zoals het inschakelen van de arbodienst.

Meldingen direct doorzetten naar arbodienst

Eventueel kunnen meldingen ook direct worden verstuurd naar de arbodienst, mits zij dit zelf ondersteunen. Neem hierover contact op met jouw arbodienst om te vragen naar de mogelijkheden of neem contact op met jouw contactpersoon bij People Inc. Wij kunnen zorgen voor een koppeling.

Met behulp van deze add-on minimaliseer je de invoer en verwerking van ziekmeldingen door HR en verlaag je de kans op invoerfouten.

Ik wil de add-on Verzuimmeldingen

Wil je meer informatie over deze add-on? Ontvang je graag een prijsopgave? Of ben je misschien benieuwd naar de overige beschikbare add-on’s? Neem dan vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon bij People Inc. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen: 088 – 123 28 28.

 

Bekijk alle add-on’s