Baril Coatings

De markt voor coatings wordt gedomineerd door toenemende technische, economische en milieu-gerelateerde eisen.  Baril Coatings bewijst iedere dag met trots dat met haar innovatieve, vooruitstrevende coatingchemie aan al deze zware eisen kan worden voldaan. Onze laboratoria anticiperen op alle toekomstige ontwikkelingen met een sterke focus op milieu- en veiligheidseisen. Een sprekend voorbeeld van onze ontwikkelingskracht in coatingchemie zijn onze hybride coatings.

 

Om onze innovatieve kracht te behouden zijn we continue bezig om het kennisniveau van ons team te optimaliseren. Om deze informatie goed te kunnen beheren is de behoefte voor een HRM systeem ontstaan.

 

De flexibiliteit van People Inc. in combinatie met de Employee Self Service module sprak ons aan. Het systeem biedt standaard veel en kan redelijk eenvoudig worden aangepast aan onze specifieke wensen.

 

Als organisatie heeft People Inc. zeker waargemaakt wat zij beloven.  Onze vaste consultant heeft ons zonder problemen begeleid tijdens het gehele implementatie proces. Ook support technisch krijgen wij vrijwel altijd direct een oplossing aangedragen.

 

Inmiddels hebben we ook de tijdregistratie van onze productie afdeling geïntegreerd binnen People Inc. Op basis van de kloktijden van de medewerkers worden onze toeslagen berekend  zonder dubbele invoer of een extra applicatie.”

 

Frank Maas
CFO

 

www.baril.nl