DormaKaba

DormaKaba Nederland maakt onderdeel uit van de DormaKaba Group, en is wereldwijd één van de toonaangevende spelers voor oplossingen op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, datacollectie, automatische deuren, beveiligingsdeuren, sluitsystemen en systeemintegratie.

 

Kwaliteit is in onze branche essentieel. Niet alleen onze producten maar ook onze medewerkers moeten betrouwbaarheid uitstralen. We kozen People Inc. in eerste instantie voor het digitaal verwerken van de traditionele HR diensten. Bijkomend voordeel was natuurlijk dat het aansluit op onze tijdregistratie en toegangscontrole hardware. Daarnaast besteedt het systeem ook veel aandacht aan de ‘zachte’ kant van HR. Zo wordt het door ons ontwikkelde personeelsbeleid om de kwaliteit te waarborgen ook ondersteund via het systeem.

 

Om alle gegevens in één applicatie beschikbaar te hebben is ideaal. Vooral de Employee Self Service in combinatie met de salarisoplossing van PeopleInc. scheelt enorm veel tijd. Medewerkers hebben nu zelf inzicht in de geklokte tijden, verlofstanden en beschikking over een digitale salarisstrook.

 

De schermontwerper is een hele mooie optie. Je kan zelf schermen en velden toevoegen die je ook weer kan gebruiken in rapporten. Heel eenvoudig kan je zo het systeem op de specifieke wensen van de organisatie aanpassen.

 

Marike Bloemhard
P&O Manager

 

DormaKaba