Interconnect

Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Met een uitgebreid aanbod van hosting-, breedband- en datacenterdiensten helpen wij ICT-professionals bij het opzetten van betrouwbare automatiseringsoplossingen. Zekerheid en bereikbaarheid staan centraal. Wij zorgen ervoor dat onze relaties zich zorgeloos kunnen richten op hun kernactiviteiten.

 

Ook onze medewerkers moeten zich kunnen richten op hun kerntaken en binnen onze PZ afdeling gebruiken wij daarvoor People Inc. Het gebruik van People Inc. heeft ervoor gezorgd dat onze PZ medewerkers de beschikbare tijd effectiever kunnen besteden. Er worden minder dubbele handelingen gedaan en overzichten zijn direct beschikbaar met de meest actuele informatie.

 

Tevens hebben we gekozen voor de implementatie van de Manager Self Service Module. Hiermee hebben leidinggevenden inzicht in de gegevens die ze vaak nodig hebben. Dit heeft niet alleen geleid tot meer tevredenheid bij managers, het aantal vragen aan PZ is hierdoor enorm verminderd.

 

Wij hebben een dynamisch bedrijf dus voor ons was het heel erg belangrijk om een applicatie te vinden die met ons mee blijft groeien. Met de meegeleverde schermontwerper van People Inc. maak ik regelmatig zelf nieuwe velden en schermen. Dit geeft ons de flexibiliteit om ook juist die gegevens te registreren die voor ons van belang zijn. Het mooie is dat het ook gelijk in de Manager Self Service module beschikbaar is, waardoor ook zij inzicht hebben in die gegevens.

 

Afdeling personeelszaken

 

Interconnect