NBTC Holland Marketing

Het NBTC Holland Marketing is een kleine multinationaal werkende organisatie met een diversiteit aan professionals met per land andere salarisschalen, andere valuta, samenstelling van inkomen (aantal betalingen, vakantiegeld, e.d), pensioenregelingen, ZZP-ers, Oproepkrachten, e.d. Het vastleggen van de gegevens en deze gemakkelijk te kunnen gebruiken voor in- en externe (verzekeraars) doeleinden is van groot belang. Een flexibele inrichtingsmogelijkheid is essentieel. NBTC Holland Marketing gebruikt naast de basis functionaliteit Employee Self Service en heeft de salarisverwerking met bijzondere aandacht vragende zaken als een 30% regeling en een buitenlandse tax-credit regeling, uitbesteed aan People Inc..

 

People Inc. en de People Inc. Salarisservice maken het ons makkelijk een hele bewerkelijke dynamische hoeveelheid administratie en gegevensverwerking uit te voeren. ESS, “anywhere en anyplace” te gebruiken, legt de verantwoordelijkheid waar die hoort en levert ons veel arbeidsbesparing op. Salarisstroken zijn digitaal beschikbaar en geschiedt zonder distributiekosten.

 

Ik ben een enthousiaste gebruiker van het systeem, zowel People Inc. als de Employee Self Service module. Zeer gebruikersvriendelijk en mocht je er eens niet uitkomen, dan staat de helpdesk direct tot je beschikking en indien gewenst nemen zij controle over het systeem en kijken rechtstreeks met jou mee.

 

Farida Alihoesen
HRD

 

NBTC Holland Marketing