PFF Group

“Bij mijn vorige werkgever heb ik gewerkt met Personnel Manager, het oude People Inc., en daar had ik goede ervaringen mee. Toen ik op zoek moest naar een Personeel Informatie Systeem bij mijn huidige werkgever heb ik ook gelijk contact gezocht met People Inc. van BCS B.V. (voorheen Apployed Nederland B.V.). Na een ogenschijnlijk simpele implementatie kon ik gedag zeggen tegen alle Excel-sheets waar ik het tot voor People Inc. mee moest doen.

 

Het programma is eenvoudig te bedienen maar ook naar onze wensen aan te passen met de schermontwerper. En dat kan ik gewoon zelf doen eventueel met de hulp van de support afdeling van People Inc. Daar zijn ze altijd bereid om met je mee te kijken en je te helpen.

 

De trainingen vond ik goed opgezet en door er gelijk mee te werken tijdens de training steek je er echt iets van op. Ook wordt er geluisterd naar de wensen van de klant. Zo is er op verzoek een Training Super Users ontwikkeld voor gebruikers die net iets meer willen weten.

 

Wij maken ook gebruik van de salarismodule van PI. Dat gaat eigenlijk net zo eenvoudig. Kundige mensen die de salarissen voor ons verwerken en ons gevraagd en ongevraagd voorzien van advies. Waar wij bij vorige salarisbureaus tegen problemen aanliepen bij het verzorgen van overzichten, zo fijn is het dat People Inc. salaris doet wat het belooft.

 

Kortom als organisatie zijn we ontzettend blij met PI maar ook met de professionele dienstverlening.”

 

Meg Verschoor
HR Advisor

 

PFF Group