Reijngoud Engineering

People Inc. is door ons aangeschaft om het nadeel van de verschillende pakketten die niet gekoppeld konden worden op te vangen. Naast de standaard HR administratie zijn verschillende maatwerk modules gebouwd voor Reijngoud Engineering. Zo zijn de uren- en projectkosten administratie, projectgegevens en relatiegegevens in het pakket verwerkt. Met behulp van diverse rapportages kunnen we op basis van deze gegevens omzetrapportages per klant, project, werknemer of projectleider draaien. Tevens zijn er overzichten beschikbaar die gebruikt worden als basis voor de facturatie naar de klant.

 

Bovendien is het gemakkelijk om voor andere gegevens nieuwe schermen aan te maken inclusief de bijbehorende rapportages. Voor ons wagenpark, zoals onderhoud en kilometerregistratie, zijn overzichtelijk de gegevens terug te lezen. Alle bedrijfsmiddelen zijn geregistreerd en na te gaan wie de middelen in zijn bezit heeft.

 

De recente geimplementeerde People Inc. ESS is een uitkomst voor alle werknemers. Zij kunnen nu zelf hun urenregistratie invoeren en verlof aanvragen ook al zijn ze niet op het kantoor aan het werk.

 

Bij vragen is er altijd een helpdesk aanwezig, die vakkundig en op een prettige wijze je te woord staan.

 

Edward Reijngoud
Directeur

 

Reijngoud Engineering