UBN Uitzendbureau

“UBN is een zelfstandige uitzendonderneming opgericht in 1991, waarbij de oprichter nog altijd eigenaar is. Ons succes is mede te danken aan het feit dat wij niet voor de snelle winst gaan, maar kiezen voor een duurzame relatie. Onze focus ligt op logistieke, industriële en administratieve functies. Deze focus en meer dan 22 jaar opgebouwde deskundigheid, zorgen ervoor dat onze klant met een specialist aan tafel zit.

 

Wij waren op zoek naar een nieuwe salarisoplossing voor ons vaste personeel. Tijdens deze zoektocht kwamen wij tegen People Inc. tegen. Met name de koppeling met het Employee Self Service systeem sprak ons aan. Buiten het digitaliseren van de personeelsdossiers kunnen de medewerkers de eigen gegevens bekijken en zelf allerlei zaken online regelen. Managers hebben alle informatie voorhanden en kunnen veel directer sturen.

 

De implementatiefase verliep zonder problemen en ook na de implementatie kan je altijd met je vragen terecht. Er wordt elke salarisrun met je meegedacht en je krijgt snel een reactie.

 

People Inc.  is een gebruiksvriendelijk systeem, ieder scherm is hetzelfde opgebouwd en wijst zich vanzelf. Invoer van eenmalige mutaties of mutaties met terugwerkende kracht zijn zo verwerkt. Belangrijk voor ons is de rapportenmodule. Er zijn vele standaard rapportages beschikbaar en het systeem biedt de mogelijkheid zelf  nieuwe rapporten te bouwen.”

 

Saskia Verveer
Personeelsfunctionaris

 

UBN Uitzendbureau