Voor uitstekende kwaliteit personeelssoftware

Voor uitstekende kwaliteit personeelssoftware

Personeelssoftware van PeopleInc.

PeopleInc. is een personeelssoftware pakket waarmee u zelf meer controle en inzicht krijgt in de administratieve processen. Zo bespaart u tijd  en geld. In het HRM pakket kunt u alle relevante gegevens van uw personeel vastleggen; niet alleen de persoonsgegevens en arbeidsrelatie, maar ook beoordelingen, opleidingen, competenties en functioneringsgesprekken. Bovendien kunt u gemakkelijk alle gegevens en kengetallen uit de personeelssoftware halen. 

Voor uw volledige personeelsadministratie

De PeopleInc. personeelssoftware is uit te breiden met Employee Self Service (ESS), zodat medewerkers zelf bepaalde handelingen kunnen doen. Denk daarbij aan het bijhouden en aanvragen van verlof, het inzien van een digitale loonstrook, het online indienen declaraties. Medewerkers hebben minder vragen en voelen zich meer betrokken. En het levert u tijdwinst op! Wij bieden ook een module voor roosterplanning en tijdregistratie, zodat u werkelijk alle gegevens van uw personeel in één programma heeft staan.

Extra nadruk op kwaliteit en contact

Onze aanpak richt zich op de volledige integratie van alle HR processen. Daarbij gaan wij pragmatisch te werk, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden. Uw eisen en wensen zijn in het hele proces leidend. Eén van onze specialisten wordt uw vaste aanspreekpunt, zodat u altijd met iemand spreekt die uw situatie precies kent. De prijsstelling van onze personeelssoftware is concurrerend, maar wij bezuinigen niet op kwaliteit; u krijgt dus altijd een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Neem meteen contact op

Wilt u graag meer informatie? Neem dan nu contact op: bel 010-4782878 of mail info@peopleinc.nl. Wij zijn u graag van dienst.

brochure-call-to-action

Brochure People Inc.

Wilt u meer informatie ontvangen over People Inc.?

Brochure aanvragen