Personeelsinformatiesystemen: Ieder zijn vak.

Tik-tak, tik-tak. Niets zo betrouwbaar als een Zwitsers uurwerk. De radertjes zijn perfect op elkaar afgestemd. Medewerkers in een organisatie zijn als die radertjes. Ze moeten perfect op elkaar aansluiten om het beste resultaat te bereiken. Elk radertje heeft zijn functie in het grotere geheel. Ieder zijn vak. Daarom People Inc. Personeelsinformatiesystemen.

Het People Inc. personeelsinformatiesysteem is gemaakt om de afstemming tussen de radertjes soepel te laten verlopen. Het systeem volgt ‘op de achtergrond’ alle gegevens, legt ze vast en verbindt ze met elkaar. Het centrale karakter van het systeem maakt dubbele handelingen overbodig.

People Inc. is onder andere uitgerust met de volgende standaardmodules:

  • Agendamanagement
  • Documentmanagement
  • Werving en Selectie module
  • Training Management module
  • Import/Export module
  • Rapportontwerper
  • Verzuim- en Kengetallen module
  • Beveiligingsmodule

Zoals elke module heeft People Inc. standaardschermen. Deze zijn echter gemakkelijk aan te passen met de schermontwerper. U hoeft geen IT-specialist te zijn om uw eigen bedrijfsspecifieke schermen toe te voegen. Verandering is nog nooit zo gemakkelijk geweest. People Inc. heeft een ingebouwde Rapportontwerper om een keur aan rapporten te ontwikkelen.

Gemakshalve zijn er natuurlijk al vele standaardrapportages in het systeem aanwezig die met één klik op de muis opgevraagd kunnen worden. De rapportages kunnen vervolgens gedeeltelijk aangepast of nieuw ontwikkeld worden. Ook directe export van de rapportages naar onder andere MS Excel, Adobe PDF, MS Word en HTML is geen probleem.

Wie moet al dat HRM werk verrichten? Onze ‘tovenaars’ kunnen een handje helpen. People Inc. heeft standaard een aantal Workflow Wizards. Deze Wizards begeleiden u stap voor stap door een proces, bijvoorbeeld ‘In dienst’, ‘Uit dienst’ of ‘Verandering van functie’. Workflow Wizards kunnen ook op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Dat scheelt handenvol werk!

 

brochure-call-to-action

Brochure People Inc. HRM

Wilt u meer informatie ontvangen over PeopleInc. HRM?

Brochure aanvragen

Onze personeelsadministratie was versnipperd over verschillende applicaties. Om een efficiencyslag te maken zochten we één geïntegreerd HR-systeem. In grote lijnen voldeden een aantal leveranciers, maar de flexibiliteit van People Inc. gaf de doorslag. 

Bart Carlier

General Manager Your Hosting