Mutatieformulieren voor managers

Mutaties van medewerkers zorgen vaak voor veel administratief werk, meestal in combinatie met papieren formulieren of e-mails. Dit maakt het geheel vaak tot een onnodig tijdrovend proces. Met de add-on ‘Mutatie Formulieren’ in People Inc. maak je het werk voor jezelf en de teammanagers een stuk makkelijker.

 

 

Mutatieformulieren voor managers

Wanneer het dienstverband van een medewerker verandert, kan de betreffende manager hiervoor een mutatieformulier invullen in de ESS-module. Zodra het formulier is ingediend, ontvangt HR automatisch een e-mail om het verzoek te autoriseren en te verwerken. Via de Individuele Functiewijziging Wizard kan het ingediende formulier automatisch verwerkt worden in de People Inc. schermen. De gegevens worden dan direct ingevuld, waardoor je een slag slaat in efficiënt werken.

Vanuit HR kan maandelijks een mutatieoverzicht worden uitgedraaid in de vorm van een rapport, ter controle van de loonstroken.

 

Heb je een handtekening nodig? Dan kan dit direct worden geregeld via de add-on Digitaal Ondertekenen.

Hulp nodig?

Heb je zelf echt geen tijd meer voor dergelijke werkzaamheden en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan kan je natuurlijk ook gebruik maken van onze eigen HR-professionals, die jou op projectbasis of op basis van detachering kunnen bijstaan in de werkzaamheden.

 

Heb je vragen over deze add-on? Neem dan contact op of vul het contactformulier in.

 

Bekijk alle add-on’s