People Inc. Output

Output moet er voor zorgen dat u snel en makkelijk uw gegevens kunt analyseren. Met de juiste management rapportages kunt u trends opsporen en de organisatie voorzien van de juiste management informatie.

Heeft u de juiste rapportages beschikbaar in People Inc.?

Met de People Inc. rapportontwerper kunnen standaard rapporten aangepast worden of geheel nieuwe rapporten ontworpen worden. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan, zeker als u niet veel ervaring heeft met het maken van rapporten. 

Door uw rapportage set te optimaliseren kunt u veel tijd besparen en veel beter inzicht krijgen in de gegevens. Hoe pakt u dit aan? Hieronder een kort stappenplan.

  • Maak een lijst van de gewenste rapportages. Kijk ook verder in de organisatie. Wellicht wordt door andere afdelingen ook veel tijd besteed aan het maken van lijsten en overzichten.
  • Werk ieder rapport uit door bijvoorbeeld op een A4 te tekenen wat u wilt zien op een rapport.
  • Maak uw rapportages of vraag People Inc. om u te assisteren bij het maken van de rapportages.
  • Bepaal de plaats in People Inc. waar u de rapporten wilt plaatsen zodat u ze makkelijk kunt terugvinden. U kunt bijvoorbeeld ook een aparte map maken met al uw eigen specifieke rapportages.
  • Pas eventueel beveiliging toe zodat rapportages niet zomaar door andere gebruikers aangepast kunnen worden.
  • Loop door de bestaande rapporten en verplaats de rapporten die u niet gebruikt naar een speciale map of gooi ze weg.

Twijfelt u over de haalbaarheid van een rapportage neem dan contact op met onze customer services afdeling via 010-4782874.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij dit proces middels een dag consultancy op locatie. Wilt u zelf uw rapportage kennis vergroten dan kunnen onze klassikale rapportage trainingen een optie zijn. Klik hier voor de mogelijkheden en de kosten.

People Inc. cloud

People Inc. in de cloud?

Uw eigen People Inc. server in de cloud. Geen backups, windows updates en server onderhoud meer. 

Meer informatie